7 entry daha
  • bu hanim arkadas hangi sehirde pazarcilik yapiyor bilmiyorum ama kendini bilmez birkac kisi disinda cogu pazarci erkek yardim etmistir kendisine. nereden mi biliyorum? 8 yasimda pazarcilik yapmaya baslamistim 16 yasima kadar cunku. su an ise pazarda tezgah yerim var kiraya verdigim.

    pazardaki insanlarin cogu tezgah ve cadir kurmana yardim eder isi ogrenene kadar. iclerinden 3-5 yavsak elbette cikacaktir ama bunu tum bir cinsiyete mal etmek, erkekleri cinsiyetcilikle suclamak cok aptalca. ki hepimiz koylu pazarlarinda kadinlarin ne kadar fazla oldugunu, tarla ya da bahcelerinden getirdikleri urunleri sattiklarini biliyoruz. ben biraz populizm kokladim yazdiklarindan. kendisine arka cikilmasini istemis gibi.

    kadinlar fiziksel olarak erkeklerden daha gucsuz, bu bilimsel bir gercek. ancak ayni hatta daha agir islerde calisan erkekler varken su soylemler artik gina getirdi. tamam ablalarim, siz de calisiyorsunuz, ekmeginizi kazaniyorsunuz anladik. evde koca parasi yemeyi hayal eden kadinlar varken calismanizi takdir de ediyoruz ama ne yapmamizi bekliyorsunuz bizden onu anlamadik hala.

    t: 24 yasindaki bir hanim kardesimizin ulke sartlarinda diger tum insanlar gibi kendi ayaklari uzerinde durma, hayatini idame ettirme cabasini anlatan baslik.
101 entry daha
hesabın var mı? giriş yap